HABERLER

ANASAYFA   >    HABERLER   >    'BAŞDEĞİRMEN AŞIKLAR TEPESİ' KAFE & RESTORAN YENİLENDİ

'BAŞDEĞİRMEN AŞIKLAR TEPESİ' KAFE & RESTORAN YENİLENDİ Güncelleme: 18 Haziran 2020 , Perşembe

1973 yılında meslek hayatına başlayan Mustafa Baş, kardeşi Ahmet Baş ile birlikte 1994 yılında 'Başdeğirmen Alabalık' tesislerini kurarak günümüze kadar uzanan istikrar öyküsünü konu aldık. Karamürsel halkı, yakın il ve ilçelerden de bir çok misafir ağırlayıp, doğa ile iç içe kaliteli hizmet sunarak misafirlerinin mutlu ve memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlamış ve restorancılık kariyerinde önemli bir yer edinmiştir.
Mustafa Baş, oğulları Cihan Baş ve Cüneyt Baş ile 1 Eylül 2019 tarihi itibariyle ‘Aşıklar Tepesi’nin işletmesini alarak ‘Başdeğirmen Aşıklar Tepesi’nin tamamına yakınını yenileyerek, doğal taşlardan yapay şelaleler, göletler oluşturup Restoran & Kafe olarak hizmet vermeye başlamışlardır. Karamürsel’in Oluklu tepesinde ki bu harika tesis, Güney kısmında harika dağ manzarası, kuzey kısmında ise Deniz, Osmangazi Köprüsü ve Körfez manzarası ile yılın 4 mevsimi unutulmaz anların yaşanacağı bir tesis haline gelmiştir. 'Başdeğirmen Aşıklar Tepesi' 300 Kişilik açık, 150 kişilik kapalı restoranı,
200 kişilik cafe bölümü olarak tasarlanan 'Başdeğirmen Aşıklar Tepesi' güleryüzlü ve deneyimli ekibi ile Huzurun Başkenti Karamürsel'de misafirlerine sabah 08:00 – akşam 24:00 arası hizmet veriyor.
Misafirlerine yöresel organik ürünler sunan, Serpme Köy Kahvaltısı, Et-Köfte ve Izgara Çeşitleri, fırında özel güveçi, Soğuk İçeçekler, Sıcak İçecekler ve Kahve Çeşitleri'ni misafirlerine makul fiyatlar ile sunan 'Başdeğirmen Aşıklar Tepesi' Kafe & Restoran, manzara eşliğinde organik bir menü sunuyor.
150 araçlık açık otoparkı ile Düğün, Nişan ve Sünnet gibi organizasyonların da yapılacağını belirten işletme sahipleri, kapılarını sonuna kadar açarak misafirlerini bekliyorlar.
Karamürsel Belediyesi Huzurun Başkenti'nde ki birbirinden özel ve birbirinden değerli mekanlarını her hafta tanıtacaktır. Değerli hemşehrilerimiz bizi takipte kalın...

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR