HABERLER

ANASAYFA   >    HABERLER   >    KARAMÜRSEL KÖY ÜRÜNLERİ STANDLARDA YERİNİ ALIYOR

KARAMÜRSEL KÖY ÜRÜNLERİ STANDLARDA YERİNİ ALIYOR Güncelleme: 07 Ocak 2021 , Perşembe

Karamürsel’in marka değerlerinden olan Bilgiçler’in yeni projesi ‘’ Karamürsel Köy Ürünleri ‘’ oldu.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın makamında ağırladığı, Bilgiçler aile şirketinin sahipleri Erdin Bilgiç ve Erkan Bilgiç kardeşler, yeni projeleri olarak adlandırdıkları Karamürsel Köy ürünlerini tanıttılar. Karamürsel’imizin köylerinde üretilen ürünlerinin Tarım Bakanlığından onaylı olarak tüm Türkiye ile buluşturacaklarını belirttiler. Türkiye’nin en büyük alışveriş sitelerinden olan Trendyol ve N11’de de satışlarının başladığını belirten Erkan Bilgiç, kendi restoranlarından ve işletmelerinden de tüm vatandaşlarımızın ürünleri tedarik edebileceklerinin altını çizdi.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, genç iş adamlarını yaptıkları projeler ve çalışmalarından dolayı tebrik ederken, aynı zaman da Karamürsel’imizin kendine has Zeytin’inden ve birbirinden leziz ürünlerinin tanıtılacağından ötürü kendilerine teşekkür etti.
Yaklaşık 2 aydır piyasaya sürdükleri ürünlerden bahseden Bilgiç kardeşler; Her türlü doğal Reçel çeşidini, Yalakdere fasulyesi, Üzüm Pekmezi, Kızderbent Kekiği, İnebeyli Salçaları, Samanlı Zeytini, Zeytin Yağlarını ve birbirinden lezzetli %100 doğal ürünleri köylerde yaparak, vatandaşlarımız ile buluşturduklarını ifade etti.