ANASAYFA   >    HABERLER   >    PARK CADDESİNDE ELEKTRİK DİREKLERİ KALKIYOR

PARK CADDESİNDE ELEKTRİK DİREKLERİ KALKIYOR Güncelleme: 16 Kasım 2020 , Pazartesi

PARK CADDESİ ELEKTRİK HAVAİ HAT DİREKLERİNDEN KURTULUYOR
4 Temmuz Mahallesi Park Caddesi’nde bulunan Sedaş'a ait Havai hat ( elektrik ) direkleri Karamürsel Belediyesi ekipleri tarafından kaldırılıp, elektrik hatları yer altına alınıyor.
Şehir içerisinde bulunan elektrik direklerinden kurtulma projesinde Park Caddesinde bulunan toplanda 10 elektrik direği sökülerek elektrik hatları yer altına alınıyor. Vatandaşlarımızın daha güvenli yaşamaları ve şehir yapısını düzenlemeyi amaçlayan proje Karamürsel Belediyesi ekipleri tarafından başlatıldı. Çalışmalar tamamlandığında 8 aydınlatma direği dikilip çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile Park Caddesi yeni estetik görünümüne kavuşacak. Çevre Halkı yapılan çalışmalardan ötürü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ederek, çalışmalarda kolaylıklar dilediler.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; ‘’ İlçemizde yaptığımız tüm çalışmaları vatandaşlarımızın Huzur içerisinde, güvende ve kaliteli bir yaşam sürebilmeleri için gerçekleştiriyoruz. Halka Hizmet, Hakka Hizmettir. Yaptığımız çalışma tüm Karamürsel halkına hayırlı ve uğurlu olsun.’’ Dedi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR