ANASAYFA   >    HABERLER   >    PROJE ŞEHRE HAYAT KATACAK

PROJE ŞEHRE HAYAT KATACAK Güncelleme: 04 Mayıs 2021 , Salı

4 Temmuz Mahallesi’ne bağlı olan ve şehir merkezinin ana arterlerini oluşturan Atatürk ve İnönü Caddelerine prestij kazandırmak için üstyapı çalışmaları gerçekleştirecek.  Üst yapı çalışmaları öncesi iki caddede yaşanan yüzey suları problemine karşı yağmur suyu hattı ile içme suyu ve kanalizasyon hatları yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
“CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK”
Yapılan çalışmaların sonunda prestij cadde projesi kapsamında Atatürk ve İnönü Caddelerinin altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte ilçenin tekrar cazibe merkezi haline gelecek.  Çalışmaları belirledikleri program çerçevesinde yapacaklarını vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir BÜyükakın ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “Karamürsel ilçemizde hizmet kervanımızı sürdürüyoruz. Kent Meydanı ve Kavşak Projemizi kısa bir süre önce tamamladıktan sonra şehrin en işlek yerlerinden olan Atatürk ve İnönü Caddelerini prestij cadde konsepti çerçevesinde yeniden yapacağız. Üstyapı çalışmaları öncesi altyapıyı yapacağız. Belirlediğimiz program çerçevesinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayacağız. Tamamlanması ile birlikte caddeler şehrin cazibe merkezi haline gelecektir.” dedi.
“2,5 KM ALTYAPI İMALATI YAPILACAK”
Yapılacak çalışmalar kapsamında; iki caddede toplam 930 metre uzunluğunda içme suyu hattı, 925 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı ve 585 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı imalatı gerçekleştirilecek. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı prestij cadde projesi kapsamında üstyapı çalışmalarını gerçekleştirecek. Proje nedeniyle değerlendirmede bulunan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise, “Atatürk ve İnönü Caddelerimizin yenilenerek prestijli haline gelmesi nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İlçemizin her yerine dokunan hizmetleriyle Tahir Başkanımız, Karamürsel’imizi güzelleştirmek için ekibiyle yoğun bir şekilde çalışıyor. Bizler de, Büyükşehir Belediyemize sahada her türlü desteğimizi veriyoruz” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR