ANASAYFA   >    HABERLER   >    YAŞLILARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ

YAŞLILARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ Güncelleme: 25 Mart 2020 , Çarşamba

Karamürsel Belediyesi bünyesinde oluşturulan ekipler, evden çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın zorunlu ihtiyaçlarını karşılıyor.

İçişleri Bakanlığı’nın aldığı karar gereği sokağa çıkmalarına sınırlama getirilen 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın imdadına her zaman olduğu gibi yine Karamürsel Belediyesi ekipleri yetişti. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın talimatıyla belediye bünyesinde oluşturulan ekip, yasakla birlikte çalışmalara başladı.

ADRESE TESLİM

Karamürsel Belediyesi’nin “Yardım isteyecek kimseniz yoksa bize 452 12 21 ve 452 10 25 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz” çağrısı ilçede büyük yankı buldu ve takdirle karşılandı. Belediye bünyesinde oluşturulan ekipler de evden çıkamayan vatandaşların siparişlerini tek tek alıp, alışverişi yaptıktan sonra adreslerine teslim etmeye başladı.

LÜTFEN ÇIKMAYIN!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Evden çıkamayan yaşlı vatandaşlarımızın alışverişlerini belediye ekiplerimiz yapıyor, kapıya kadar götürüp, teslim ediyor. Değerli büyüklerimizden tek ricamız, evden dışarı çıkmamaları” dedi. Başkan Yıldırım ilçe halkına da bir çağrıda bulunarak, “Mahallenizde ya da sokağınızda yalnız yaşayan 65 yaş ve üzeri komşularımıza lütfen sahip çıkalım. Evden çıkamayan yaşlılarımızın kapısını sık sık çalalım, kendilerine yardımcı olalım. Onlar bizim hazinemiz, onları koruyup, kollayalım” diye konuştu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR