TÜM HABERLER

ANASAYFA   >    TÜM HABERLER

TÜM HALKIMIZA DUYURULUR!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Koronavirüsle mücadelede alınan yeni tedbirler doğrultusunda Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı kararla; Karamürsel Belediyesi çalışma saatlari 10:00- 16:00 olarak değişmiştir. Belediye Hizmet Binamız 10:00 - 16:00; saatleri arasında hizmet verecektir. Tüm halkımıza duyurulur.

ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI BU GÜN YAPILDI

2020 Aralık Ayı Meclis toplantısı Pandemi’den ötürü tekrardan Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda bu gün gerçekleştirildi

KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE YENİ TEDBİRLER

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Koronavirüsle Mücadelede açıkladığı yeni tedbirler

‘’BİR DELİ BİN VELİ KARAMÜRSEL’’ KİTABI ÇIKTI

Karamürsel’in tarihçi Yazarı Sayın Erdoğan Özdemir tarafından yazılan ‘’ Bir Deli Bin Veli Karamürsel’’ kitabı raflarda yerini aldı.

PARK CADDESİ ELEKTRİK BAKSLARI KURULUYOR

4 Temmuz Mahallesi Park Caddesi’nde bulunan Sedaş’a ait Havai hat ( elektrik ) direkleri Karamürsel Belediyesi ekipleri tarafından kaldırılıp, elektrik hatları yer altına alınıyor. Bu kapsamda üzerine kurulan elektrik baks çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

BAŞKANIMIZIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ TEBRİK MESAJI

“Bilindiği üzere eğitim, tüm dünya için müreffeh yarınlara giden yoldaki tüm kapıları açan yegane anahtardır.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖREN ALANINDA KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler günü tüm yurtta olduğu gibi Karamürselde'de yapılan resmi program ile kutlandı.

24.KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere

GÜNEY YAN YOL TRAFİK AKIŞI BAŞLADI

Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşak Projesi çalışmalarında trafik akışı Güney Yan Yol üzerinden verilmeye başlandı.

BAŞKAN YILDIRIM GENÇ FOTOĞRAFÇILARI MAKAMINDA AĞIRLADI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım şahsi sosyal medya hesaplarında yaptığı fotoğraf yarışmasında dereceye giren gençleri makamında ağırlayarak ödüllerini takdim etti.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10« Önceki · Sonraki »