TÜM HABERLER

ANASAYFA   >    TÜM HABERLER

COVID-19 VİRÜSÜNE KARŞI ALDIĞIMIZ TEDBİRLER 7/24 DEVAM EDİYOR

Dezenfekte ekiplerimiz Karamürsel'in her noktasını, köyleri ve kırsallarda dahil olmak üzede çalışmalarına 7/24 devam ediyor. Ereğli - Dereköy ve çocuk yuvasına periyodik olarak dezenfekte işlemleri uygulanıyor. Yaşadığımız bu zor süreci #BirlikteYeneceğiz. Değerli vatandaşlarımız; gerekmedikçe #Evdekal

BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Bu Mübarek gecede ve yaşadığımız zorlu süreçte, dualarınızın kabul ve makbul olması dileklerimle. Beraat Kandilinizi kutlar, size ve sevdiklerinize hayırlara vesile olmasını dilerim.

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ İLE KORONAVİRÜS HAKKINDA GÖRÜŞMELERİMİZ

AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Mehmet Ellibeş Başkanlığında İlçe Belediye Başkanlarımız ile Koronavirüs (COVID-19) gündemli telekonferansımızı gerçekleştirdik.

TÜRK POLİS TEŞKİLATIMIZ 175 YAŞINDA

10 Nisan 1845 tarihinde kurulan,ülkemizdeki tüm il ve ilçelerde iç güvenlikten sorumlu Türk Polis Teşkilatı 175.yaşını kutluyor.

DERNEK ÜYELERİMİZ İLE BİRLİKTE SOKAK HAYVANLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ

'Kocaeli Sokak Hayvan Hakları Derneği'miz ile iş birliği yaparak, sokak hayvanlarımıza mama tedariği gerçekleştirdik.

HAK ve HUKUKUMUZU KORUYAN AVUKATLARIMIZIN 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunmasında, hukukun üstünlüğünün varolmasında yılmadan çaba gösteren; demokratik, laik, sosyal ve hukuk devletinin devamının güvencesi olan siz değerli avukatlarımızın 5 nisan avukatlar günü kutlu olsun!

SOSYAL EKONOMİK DESTEK HİZMETİ (SED) ÖN BAŞVURUSU - Turkiye.gov.tr

Bu hizmeti kullanarak, ekonomik yoksulluk içinde olup da çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve yaşamlarını en düşük seviyede dahi sürdürmekte güçlük çeken aileler, kendi kendine yeterli hale gelinceye kadar çocuklarının bakımı ve desteklenmesi amacıyla geçici veya belirlenecek süreler için verilen ekonomik destek talepleri için ön.

PAZAR ESNAFIMIZI ZİYARET EDEREK MASKE VE ELDİVEN DAĞITIMI YAPTIK

COVİD-19 ile mücadelemizde vatandaşlarımızla bire bir temaslardan kaçınılması gerektiğinin altını çizerek, almaları gereken tedbirlerin önemini ve gerekliliğini kendilerine bildirerek, bu zorlu süreçte esnaflarımızın yanında olduk.

CUMA PAZARIMIZIN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI KONTROL ALTINDA

COVİD-19 Virüsüne karşı aldığımız tedbirler nedeniyle, cuma pazarımızın giriş ve çıkışlarını kontrol altına alındı. Değerli vatandaşlarımızın sağlığı için, giriş ve çıkışlarda dezenfekte tünelimizden geçerek pazar alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Hayatımızın her noktasında alacağımız önlemler bu zorlu süreçle mücadelemizi güçlendirecektir.

EVİNDE KAL KARAMÜRSEL "HAYAT EVE SIĞAR"

Sevgili KARAMÜRSEL'LİLER, bu zorlu süreçte sizlerin sağlığını korumak için, "gece gündüz" 7/24 tüm personelimiz ile çalışıyoruz. Kendinize ve çevrenize verebileceğiniz etkiyi düşünün!, mümkün olduğu kadar 'Evinizde Kalın.'

1 - 2 - 3« Önceki · Sonraki »