TÜM HABERLER

ANASAYFA   >    TÜM HABERLER

2020-2021 VAPUR KIŞ SEFER TARİFESİ

21 Eylül Pazartesi tarihi itibariyle Deniz ulaşımında Kış Tarifesine geçilmiştir

1160. SOKAK BAĞLANTI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan 1160. Sokak Yol Bağlantı çalışmalarımız sürüyor.

BİZDE ‘’ LET’S DO İT ‘’ DEDİK

21 Eylül Dünya Temizlik Günü, doğaya atılmış çöpleri temizlemek ve çevre kirliliği hakkında farkındalık yaratmak amacıyla her yıl düzenleniyor. Önceki yıllarda yapmış olduğumuz toplu etkinlikleri bu yıl Koronavirüs’ten dolayı sadece profesyonel temizlik ekiplerimiz ile gerçekleştirdik.

KARABALİ MEYDANI YAPILIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Şube Müdürlüğü ve Karamürsel Belediyesi ortak çalışmaları kapsamında Karabali Cami etrafında bulunan binaların kamulaştırması bitmiş olup, yıkım çalışmaları devam etmektedir.

2020-2021 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YÜZ YÜZE EĞİTİM DÖNEMİ BAŞLADI

Okul öncesi eğitim ve ilkokul 1. Sınıf öğrencileri için yüz yüze eğitimin başladığı bugün de tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLERLE KUTLANDI

19 Eylül Gaziler günü münasebeti ile Atatürk anıtına çelenk sunup, resmi törenimizi gerçekleştirdik.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

9 Eylül Gaziler gününü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. #karamürsel #19EylülGazilerGünü

KOCAELİ VALİMİZ SEDDAR YAVUZ' U HUZURUN BAŞKENTİ KARAMÜRSEL'DE AĞIRLADIK

Bugün Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz'u Huzurun Başkenti Karamürsel'imiz de ağırladık. Kendisi Belediye Başkanlığı Makamımıza yapmış olduğu ziyaretin ardından Dalçık çalışmalarını inceledi. Kendisine yapmış olduğu ziyaretten ötürü teşekkür ederiz.

ÜCRETSİZ AÇIK HAVA TİYATROSU

YARAMAZ NOTALAR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının 20 Eylül Pazar günü saat 18:00'de İlhan Çınar alanında oynayacağı Sosyal Mesafeli Açık Hava Çocuk Tiyatrosu ( Yaramaz Notalar ) oyununa tüm halkımız davetlidir. — Karamürsel, Kocaeli'de.

KARABALİ CAMİİ ETRAFI KAMULAŞTIRMA VE YIKIM ÇALIŞMASI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Şube Müdürlüğü ve Karamürsel Belediyesi ortak çalışmaları kapsamında Karabali Cami etrafında bulunan binaların kamulaştırması bitmiş olup, yıkım çalışmaları başlanmıştır.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10« Önceki · Sonraki »