TÜM HABERLER

ANASAYFA   >    TÜM HABERLER

1 MART ÜSKÜDAR VAPUR FACİASI 63. YIL DÖNÜMÜ

Üsküdar Vapur Faciası'nın 63. Yıldönümünde yaşamını yitiren hemşehrilerizi rahmetle anıyoruz.

HATIRLATMA

Yapılandırılan borçların ilk taksit ( peşin ödeme seçeneği tercih edilmiş olanlar dahil

"KOCAÇINAR PARKI" ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan Tarihi Kocaçınar çevresinde ki park çalışmaları hızla devam ediyor.

REGAİB KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Tüm islam aleminin #RegaibKandili mübarek olsun...

ÇALI SÜPÜRGELİ MELEKLER İŞ BAŞINDA

Karamürsel Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ‘’ Çalı Süpürgeli Melekler ‘’ bu kez de karla mücadele ediyor.

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİPLERİ İŞ BAŞINDA

Karamürsel Belediyesi Karla mücadele ekiplerimiz 7/24 iş başında

ÖMER NAMLI CADDESİ ALT YAPILARI YENİLENİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi olarak yaptığımız Ömer Namlı Caddesi Alt Yapı yenileme çalışmalarımız devam ediyor.

RES PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda gerçekleşen RES Projesi bilgilendirme toplantısı bu sabah yapıldı

2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

2021 Şubat Meclis Toplantısı bugün Pandemi’den ötürü tekrardan Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda bu gün gerçekleştirildi.

ULU CAMİİ ZEYTİNLİ PARK YAKINDA AÇILIYOR

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kayacık Mahallesi 2199. Sokak’ta başlayan yol açma çalışmaları; Hilal Sokak ve Coşkun sokak bağlantıları ile birlikte çevresine 200 m3 taş duvar örülüyor.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10« Önceki · Sonraki »