14.KADA FESTİVALİ VE ARTVİNLİL...

14.KADA FESTİVALİ VE ARTVİNLİLER FESTİVALİ DÜZENLENDİ

8 Eylül 2024
14.KADA FESTİVALİ VE ARTVİNLİLER FESTİVALİ DÜZENLENDİ
Karamürsel Belediyesi, Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu, Karamürsel Artvinliler Derneğinin ortaklaşa düzenlediği 14. Kada Festivali ve Artvinliler Festivali bugün düzenlendi.
Karamürsel Sunni Baba mesire alanında düzenlenen 14. Kada Festivali ve Artvinliler Festivaline katılanlar kemençe, tulum ve horon eşliğinde keyifli bir gün geçirdi.
14. Kada Festivali ve Artvinliler Festivaline; İlçe Kaymakamı Kemal İnan, Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Alihan Ak, Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu Başkanı Gökhan Atılgan, Karamürsel Artvinliler Derneği Başkanı Şaban Yamak, Siyasi Parti Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.