ARAMA
Karamürsel Belediye Başkanlığı

19 Eylül Gaziler Günü Karamürs...

Geri

19 Eylül Gaziler Günü Karamürsel'de Coşkuyla Kutlandı

19 Eylül 2024
19 Eylül Gaziler Günü Karamürsel'de Coşkuyla Kutlandı
 
19 Eylül Gaziler Günü, Karamürsel’de düzenlenen anlamlı etkinliklerle kutlandı. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene, Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Karakaya, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya gazilerle sohbet ederek onların fedakarlıklarına vurgu yaptı. Başkan Vekili Kaya yaptığı açıklamada; “Gazilerimiz, ülkemizin bağımsızlığı ve vatanımızın bekası için canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Onların bizlere bıraktığı mirası her zaman koruyacağız. Törenimizden sonra Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliğine Belediyemiz olarak tahsis ettiğimiz yeni dernek yerimizin açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.
 
GAZİLER DERNEĞİNİN YENİ YERİ AÇILDI
 
KARAMÜRSEL BELEDİYESİNDEN GAZİLERE BÜYÜK DESTEK
 
Resmi törenin ardından Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık tarafından Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Şubesine tahsis edilen yeni dernek yerinin açılışı gerçekleştirildi.
Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Şubesi Başkanı Yaşar Göközkut yapmış olduğu açılış konuşmasında; “Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Başkan Vekilimiz İlkay Kaya ve ekibine yapmış olduğu destekler için çok teşekkür ederim” dedi.
Gazilere yapılan bu destek, Karamürsel halkı tarafından büyük takdir topladı.
 
GAZİLERİMİZE ZİYARET
19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle Karamürsel’de düzenlenen resmi tören ve dernek binasının açılışının ardından Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya ve beraberindekiler Kıbrıs Gazisi Halil Yıldırım ve Necmettin Olca’yı ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette Kıbrıs Gazileri ilçe protokolüyle sohbet ederek, Kıbrıs anılarından bahsetti.