ARAMA
Karamürsel Belediye Başkanlığı

Başkan Çalık Karamürsel’de Bir...

Geri

Başkan Çalık Karamürsel’de Bir İlki Gerçekleştiriyor

12 Haziran 2024
Başkan Çalık Karamürsel’de Bir İlki Gerçekleştiriyor.
 
Karamürsel Belediye Başkanlığı ile Tüm Bel-Sen Kocaeli Şubesi arasında 2024-2025- Yılı Toplu Sözleşmesi imzalandı.
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık bir ilke imza atarak Belediyede çalışan memurların sosyal denge haklarına yönelik TÜMBELSEL ile toplu sözleşme imzalandı.
BAŞKAN ÇALIK “TOPLU SÖZLEMŞEMEMİZ HAYIRLI OLSUN”
Başkan Çalık yapmış olduğu açıklamada; Bu önemli artışı zor bir dönemde fedakârlık yaparak başardıklarını belirterek, “ Yeni hizmet dönemimizde elimizdeki olanakları daima emekçilerimizin lehine kullanmaya çalışacağız. Belediyemizin mali bütçesini de göz önünde bulundurarak, çalışma arkadaşlarımızın haklarını korumaya, personelimizin alın terinin karşılığını vermeye çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda sendikamızla beraber zam yapılmasını içeren toplu sözleşmeye imza attık. Memur çalışanlarımıza yapmış olduğumuz bu zammın, hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreç içerisinde sendikamızla yürütmüş olduğumuz toplantılarımızda gelecek dönem açısından çalışma barışının tesis edilmesi adına önemli, anlamlı bulduğum bu toplu sözleşmenin belediyemize ve emekçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“BELEDİYE ÇALIŞANLARIYLA GURUR DUYUYORUM”
Belediye çalışanlarıyla gurur duyduğunu da belirten Başkan Çalık, “Her fırsatta altını çizdiğim gibi çalışma arkadaşlarımızı ailemizin bir üyesi gibi görüyor ve onların mutlu olduğu bir çalışma ortamını hedefliyorum. Bugüne kadar hem memur hem de işçilerimizin sendikal yönetimlerle de iyi ilişkilerimiz oldu, olmaya devam edecek. Memurlarımızın özlük haklarını ve diğer sosyal haklarını muhafaza ettik. Çalışma arkadaşlarımızın verdikleri emek doğrultusunda yapmamız gereken neyse imkanlarımız dahilinde onu yaptık. Sendika yöneticilerimizde bu konuda ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Tüm Bel-Sen Kocaeli Şubesi’ne ve ekibine teşekkür ediyorum. Sözleşmemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Karamürsel Belediyesi hizmet binasında düzenlenen imza törenine, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet ÇALIK ve Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Güzide SAATCI ile Yürütme Kurulu üyeleri ve memurlar katıldı.