Başkan Çalık'dan Muhtarlar Gün...

Başkan Çalık'dan Muhtarlar Günü Kutlaması

19 Ekim 2024
Başkan Çalık'dan Muhtarlar Günü Kutlaması

Karamürsel Belediyesi, Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlara özel bir kahvaltı programı düzenledi. Belediye Başkanı Ahmet Çalık, etkinlikte muhtarlara hitap ederek, yerel yönetimlerin önemine ve muhtarların toplumdaki rolüne vurgu yaptı.
Kahvaltıya katılan muhtarlara çeşitli hediyeler takdim edildi. Başkan, muhtarların, mahallelerinde yürüttükleri çalışmalarla toplumun sesi olduklarını belirtti. Ayrıca, muhtarların taleplerinin ve önerilerinin her zaman dikkate alındığını ifade etti.
Etkinlik, samimi bir ortamda geçti ve muhtarlar, bu anlamlı günde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Başkan, muhtarlara göstermiş oldukları özveri için teşekkür ederek, birlikte daha güzel projelere imza atacaklarını vurguladı.
Karamürsel'de düzenlenen programa Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Ahmet Kök ve muhtarlar katıldı.