Başkan Çalık’tan Gazilere Anla...

Başkan Çalık’tan Gazilere Anlamlı Destek

13 Eylül 2024
Başkan Çalık’tan Gazilere Anlamlı Destek
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, ilçede önemli bir adım atarak Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Şubesi'ne yeni bir yer tahsis etti.
Bu destek, gazilerimizin ve ailelerinin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılan bir yatırım olarak Karamürsel halkı tarafından büyük takdir topladı.
Yeni yerin açılışı, Karamürsel halkı ve gazilerimiz için anlamlı bir günde, 19 Eylül Gaziler Gününde saat 11:00 de gerçekleştirilecek.
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık; “Gazilerimiz, ülkemiz için büyük fedakarlıklar yapmış kahramanlarımızdır. Onların huzur ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak, bizler için bir görevdir. Yeni binamızın, gazilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyor, açılış törenine tüm ilçe halkımızı davet ediyorum" dedi.
Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Şubesi Başkanı Yaşar Göközkut, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve ekibine yapmış olduğu destekler için teşekkür etti.