Başkan Kaya, Kivi Festivaline...

Başkan Kaya, Kivi Festivaline Katıldı

13 Ekim 2024
Başkan Kaya, Kivi Festivaline Katıldı
Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya, Subaşı Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel 11. Kivi Festivali’ne katıldı.
Yalova İli Subaşı beldesinde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Kivi Festivali, bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlandı. Festivalde yerel üreticilerin ürünleri sergilendi, halk oyunları gösterileri ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya, festivalde yaptığı konuşmada, yerel tarımın ve üreticilerin desteklenmesinin önemine vurgu yaparak;
“Subaşı Belediye Başkanımız Turan Canbay ve Yalova Kivi Üretyicilerinin düzenlediği festival, hem yerel ekonomiyi canlandırıyor hem de halkımızı bir araya getiriyor. Kivi üretimimizin artması ve bu festivallerin devam etmesi çok güzel, emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi. Başkan Kaya konuşmasının ardından stantları tek tek gezerek etkinliğe katılanlarla sohbet etti.
Konuşmaların ardından Yalova Valisi, Subaşı Belediye Başkanı ve protokol üyeleri pasta kesti.
Kivi festivaline katılanlar, eğlenceli anlar yaşarken, yerel ürünlerin tadına da bakma fırsatı buldular.