ARAMA
Karamürsel Belediye Başkanlığı

İLKÖĞRETİM HAFTASI BUGÜN KUTLA...

Geri

İLKÖĞRETİM HAFTASI BUGÜN KUTLANDI

9 Eylül 2024
İLKÖĞRETİM HAFTASI BUGÜN KUTLANDI
2024-2025 Eğitim ve öğretim yılı İlköğretim haftası Atatürk Anıtında ve Bekir İlhami Fatma Nedime Calp İlkokulunda düzenlenen program ile kutlandı.
2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle Atatürk Anıtında ve Bekir İlhami - Fatma Nedime Calp İlkokulunda düzenlenen İlköğretim haftası programıma, İlçe Kaymakamı Kemal İnan, Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilgutay Bağdat, Jandarma Komutanı Alihan Ak,
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç Bozkurt, Okul Müdürleri ve velilerin katılımı ile düzenlendi.
Atatürk Anıtında başlayan program Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk sunumu ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Ardından Bekir İlhami - Fatma Nedime Calp İlkokulunda devam eden program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç Bozkurt yaptı. Ardından Okul öğrencileri tarafından şiirler okundu, gösteriler sergilendi. Okulun bahçesinde düzenlenen törenin ardından İlçe Kaymakamı Kemal İnan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilgutay Bağdat, İlçe Jandarma Komutanı Alihan Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç Bozkurt ve okul müdürleri yeni eğitim-öğretim yılına başlayan öğrencileri sınıflarında ziyaret ettiler.