Karamürsel Belediyesi Basın Aç...

Karamürsel Belediyesi Basın Açıklaması

21 Ekim 2024
Karamürsel Belediyesi Basın Açıklaması

Konu: Engelli Anneleri Kursları ve Engelsiz Yaşam Derneği ile İlgili Açıklamalar
Karamürsel Belediyesi olarak, toplumumuzda engelli bireylerin ve ailelerinin ihtiyaçlarını önemle dikkate almakta ve bu doğrultuda çalışmalar yürütmekteyiz. Son günlerde gündeme gelen iki önemli konuya açıklık getirmek istiyoruz.
1. Engelli Anneleri için Açılmayan Kurslar:
Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği'nin, engelli bireylerin anneleri için açılmayan kurslar hakkında belediyemizi sorumlu tuttuğu açıklamaları üzerine, hatırlatmak isteriz ki bu kurslar her yıl Halk Eğitim Müdürlükleri tarafından planlanmakta ve açılmaktadır.
Ayrıca Karamürsel Belediyesi olarak her yıl açılan “Tiyatro ve Drama” kurslarımız bu yılda açılarak geçtiğimiz hafta eğitime başlamıştır.
2. Engelsiz Yaşam Derneği'nin Yerinden Çıkarılması:
Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği’nin belediyemiz tarafından yerinden çıkarılacağına dair yayılan söylentilere yanıt vermek isteriz.
Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği, belediyemiz tarafından tahsis edilen yerlerinde faaliyetlerine devam edecektir.
Karamürsel Belediyesi olarak, engelli bireylerin ve ailelerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve sosyal hayatlarına katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm paydaşlarımızla iş birliği içinde çalışarak, bu sürecin daha verimli hale gelmesi için çaba göstereceğiz.
Saygılarımızla.