ARAMA
Karamürsel Belediye Başkanlığı

Karamürsel Belediyesi Mart Ayı...

Geri

Karamürsel Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

4 Mart 2025
Karamürsel Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Karamürsel Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı, Karamürsel Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ahmet Çalık’ın Başkanlığında yapılan toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.
Toplantıda, 4 Şubat 2025 tarihli meclis tutanaklarının oylanmasının ardından gündem maddelerine geçildi.
Gündem Maddeleri
Süre Uzatımı
• GES (Güneş Enerji Santrali) projesi için süre uzatımı talebi görüşüldü.
Komisyon Raporu
• Karamürsel Uygulama İmar Planı Plan Hükümleri Tadilat Teklifi ile ilgili İmar Komisyonu Raporu meclise sunuldu.
Dairesinden Gelen Yazılar
• Hizmet aracı satın alınması için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan izin alınarak Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi görüşüldü.
• Belediyeye ait ekonomik ömrünü dolduran araçların satışı için Encümene yetki verilmesi konusu ele alındı.
• Belediyeye iki adet hibe çöp toplama aracı alınması için Belediye Başkanına yetki verilmesi teklifi değerlendirildi.
• Marmara Denizi ve Adalar Özel Çevre Koruma Bölgesi kapsamında, Yalova İli Altınova İlçesi Tokmak Köyü’nde yapılması planlanan “iskele” amaçlı imar planı teklifi görüşüldü.
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, “Aldığımız kararların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diyerek meclis toplantısını sonlandırdı.