ARAMA
Karamürsel Belediye Başkanlığı

KARAMÜRSEL DOĞA YÜRÜYÜŞÜ KIZDE...

Geri

KARAMÜRSEL DOĞA YÜRÜYÜŞÜ KIZDERBENT’TE DÜZENLENDİ

2 Haziran 2024
KARAMÜRSEL DOĞA YÜRÜYÜŞÜ KIZDERBENT’TE DÜZENLENDİ
5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Karamürsel’de “Doğa Yürüyüşü” düzenlendi.
Karamürsel Belediyesi, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği, Karamürsel Su Sporları ve Dalış Spor Kulübü (KARSAD), Kocaeli Çevre Platformu ve Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkınma derneği tarafından düzenlenen ve organize edilen etkinlik Kızderbent Mahallesinde başlangıç yapıp Kızderbent Trekking Parkuru arası 12 km’lik alanda doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinliğe Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, İlçe Jandarma Komutanı Alihan Ak, Karamürsel Su Sporları ve Dalış Spor Kulübü (KARSAD), Kocaeli Çevre Platformu ve Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkınma derneği ve vatandaşlar katılarak 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında doğa ile iç içe yürümenin tadını çıkarttılar.
İlçemizin doğal güzellikleri arasında yürüyüş yaparak keyifli bir pazar gününü geride bırakan doğaseverler Karamürsel’in hem doğal güzelliklerini keşfettiler hem de trekking sporu yaptılar.
Düzenlenen etkinlik için doğaseverler Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’a teşekkür etti.
Program dinlenme noktasında, yürüyüşe katılan vatandaşlara Başkan Çalık, Köfte, Sucuk ekmek ve Karamürsel Gazoz’u ikramında bulunup Doğa Yürüyüşü son buldu.