Karamürsel’de Muhteşem Balkan...

Karamürsel’de Muhteşem Balkan Festivali

7 Temmuz 2024
Karamürsel’de Muhteşem Balkan Festivali
Karamürsel Belediyesi 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Balkan ülkelerinden gelen halk oyunları ekipleriyle birlikte muhteşem bir festival yapıldı.
Karamürsel Belediyesi Kent Meydanında kortej yürüyüşü ile başlayan program Kordon’da devam etti.
Karamürsel Belediyesi, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Derneği ve Kocaeli Mehmet Ali Paşa Halk Oyunları Kulübü işbirliğiyle düzenlenen ertkinlikte Makedonya, Bosna Hersek, Bulgaristan Moldova, Sirbistan, Macaristan ve Azerbaycan’dan gelen ekipler birbirinden güzel gösterilerde bulundu.
Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, festivale katılanlara teşekkür ederek Kocaeli Mehmet Ali Paşa Halk Oyunları Kulübü Başkanı Özkan Göçenler’e çiçek takdiminde bulundu ve katılan ekiplere hediyeler verdi.
Karamürsel halkı halk oyunları gösterilerine yoğun ilgi göstererek keyifli saatler geçirdi.