ARAMA
Karamürsel Belediye Başkanlığı

Karamürsel’de Rock’n Roll, Blu...

Geri

Karamürsel’de Rock’n Roll, Blues ve Jaz Rüzgarı Esti

2 Temmuz 2024
Karamürsel’de Rock’n Roll, Blues ve Jaz Rüzgarı Esti
4 Temmuz Karamürsel’in kurtuluş şenlikleri etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Faruk Karatan ve Velvet Band konserinde Rock’n Roll, Blues ve Jaz Rüzgarı Esti.
Karamürsel Belediyesi 4 Temmuz Kurtuluş şenlikleri kapsamında bu akşam Faruk Karatan ve Velvet Band konseri gerçekleştirdi.
İlhan Çınar alanında gerçekleştirilen konserde Faruk Karatan ve Velvet Band, Orhan Veli, Sabahattin Ali ve Ümit Yaşar Oğuzcan’ın şiirlerinden oluşan besteleri yorumladı.
Faruk Karatan ve Velvet Band’ın muhteşem sahne performansıyla İlçe sahilinde Blues, Rock’n Roll ve Jaz rüzgarı esti.
Faruk Karatan Karamürsel’e 12 yıl önce yerleştiğini burayı çok sevdiğini ve hep konser vermek istediğini belirterek; kendisini konser vermesi için davet eden Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilgutay Bağdat ve Belediye Başkanı Ahmet Çalık’a teşekkür etti.
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık Faruk Karatay ve Velvet’e çiçek takdiminde bulundu. Başkan Çalık yapmış olduğu konuşmada; “Kıymetli hemşerilerim, Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103.yıldönümü kutlama etkinliklerine hepiniz hoş geldiniz. Bugün Faruk Karatan ve Velvet gurubu ile beraberiz. Bu organizasyonlara katılımınız, bu etkinliklerin heyecanının artması bizler için çok önemli. Sizler ne kadar çok etkinliklerimize katılırsanız, bizler o kadar çok etkinliklerimizi artırmaya devam edeceğiz.
Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunda emeği geçen yiğitlerimizin, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, sevgi, hürmet ve hasretle anıyor, mekanları cennet olsun, ruhları şad olsun” dedi.
Birbirinden güzel eşsiz melodilerin yankılandığı konserde Karamürselliler keyifli saatler geçirdi.