ARAMA

Yelkenler, Karamürsel’in Kurtuluşu İçin Yarışıyor

3 Temmuz 2024
Yelkenler, Karamürsel’in Kurtuluşu İçin Yarışıyor

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Karamürsel’e gelen yelkenciler, kurtuluş kupası için yarışıyor.
Karamürsel Belediyesi 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında “Kabotaj Denizcilik Bayramı” ve “Karamürsel Kurtuluş Kupası” yelken yarışları başladı.
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık Yelken yarışlarının startını verdi. Başkan Çalık yarışa katılan tüm sporcularla tek tek görüşerek, Karamürselli ve dışarıdan gelen sporculara başarılar diledi.
Karamürsel Yelken Kulübü ve Karamürsel Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen yarışlara, Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı Meslek Yüksekokulu Takımı, Derince Yelken Kulübü, Kocaeli Yelken ve Spor Sporları Kulübü, Şişe Cam Spor Kulübü, Karamürsel Yelken Kulübünden olmak üzere toplam 60 sporcu katıldı.
Kulüp Başkanı Oya Özer Aydoğan, 3 Temmuz 2024 Çarşamba günü başlayan yarışların 4 Temmuz Perşembe günü sona ereceğini söyledi.
Sporcular iki gün boyunca radial ve optimist kategorilerinde yarışacak.